Naast de door ons zelf geïnitieerde AV productie films en opdrachten leveren we ook veel AV productie diensten (zoals regie, camera en montage) aan veel collega’s in de audiovisuele sector. We zijn breed inzetbaar bij allerlei AV producties. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

AV productie laten maken

Wilt u een krachtige, filmische en professionele AV productie laten maken voor op tv of internet? Wilt u een originele audiovisuele productie laten maken van speelfilm kwaliteit? Dan bent u bij ons op het juiste adres. NEWTON film is een veelzijdig, geprezen film productiebedrijf gevestigd in Breda, Noord-Brabant. Onze filmproducties staan bekend om een professionele, cinematografische filmstijl met veel emotie, beleving en dynamiek. Onze audiovisuele producties zijn wereldwijd vertoont op gerespecteerde festivals en hebben wereldwijd prestigieuze prijzen gewonnen voor beste regie, beste camera en beste film. Wij zijn sinds 2003 actief in de audiovisuele branche en met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen naar een creatieve en originele AV productie voor uw bedrijf of instelling. Er zijn verschillende soorten audiovisuele producties zoals documentaires, commercials, promotiefilms en bedrijfsfilms. De klant heeft vaak een boodschap en een verhaal te vertellen. Na een kennismakingsgesprek filteren wij de kern van dit verhaal eruit en zetten dit vervolgens om in een kort en krachtig beeldverhaal. Dit korte filmische verhaal moet een potentiële kijker of klant aanspreken. Dit kan op een serieuze, grappige of ludieke manier. We gaan altijd op zoek naar de juiste sfeer en beelden bij het verhaal. De combinatie van een goed verhaal en goede beelden vormt de basis voor een goede film.

Een AV productie is tevens een ideaal communicatie middel en kan breed ingezet worden op beurzen, evenementen, bijeenkomsten en natuurlijk op internet verspreid worden via websites en social media. Op een professionele manier kunt u in een AV productie bijvoorbeeld laten zien wat uw bedrijf voor anderen betekent. De film kan de kijker inspireren, verbinden en vervolgens tot actie over laten gaan. Een professionele AV productie is dus ideaal promotiemateriaal en in de huidige tijd noodzakelijk voor een bedrijf dat wil concurreren. We hebben tientallen films verwezenlijkt voor omroepen, grote bedrijven, kleine bedrijven, stichtingen en overheden . Met onze passie voor het vak gaan we graag aan de slag om het beste script, scenario of treatment te bedenken om dit vervolgens te realiseren. Wij werken met meerdere ervaren regisseurs, cameramensen en editors om de beste AV productie te realiseren. Neem snel contact op!