We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige kwaliteit films.
Wij hebben ruim 50 awards ontvangen voor onze films op gerespecteerde internationale filmfestivals.
Tot op heden hebben we alleen maar tevreden klanten en alle deadlines gehaald!
We maken films voor bedrijven, stichtingen, gemeentes en overheden en produceren films voor regionale, nationale en internationale tv zenders.
Wij zijn een allround full service bedrijf en hebben alles onder één dak.
Wij zijn bewust een kleine organisatie, schakelen snel en u heeft één aanspreekpunt. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk.
Wij hebben een lage overhead en hanteren scherpe prijzen.
Wij beschikken over moderne apparatuur zoals 4K film camera’s en we zijn op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.
Wij zijn zeer betrouwbaar, professioneel, persoonlijk, creatief en flexibel.
Ons motto is ‘we are as good as our latest work’. Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie ons 100% inzetten. Wij maken geen standaard lopende band producties. Iedere film is uniek, persoonlijk en creatief vakwerk.

20 jaar ervaring èn alleen tevreden klanten!

Onze films hebben wereldwijd prijzen gewonnen en uitstekende referenties van grote opdrachtgevers. Wij zijn een betrouwbare, flexibele, creatieve, productieve en punctuele partner. Wij hebben tientallen omvangrijke projecten verwezenlijkt voor grote (internationale) klanten en honderden opdrachten voor kleine(-re) klanten. De kennis en ervaring die met deze projecten werd opgedaan, gebruiken we ook voor uw film.

referenties

Een aantal van onze tevreden klanten zijn:
Overheidsinstellingen zoals de Europese Unie, het Ministerie van Buitenlandse zaken, Rijksvastgoedbedrijf, RVO, Provincie Noord-Brabant, diverse gemeentes Breda, Eindhoven, Veghel, e.d.
–  TV Omroepen zoals NPO, KRO-NCRV, HUMAN, VPRO, EO, BOS, ARTE/ZDF, VRT, en regionale omroepen zoals Omroep Brabant, TV-West, L1 e.d.
Instellingen zoals TU-Eindhoven, Fontys Hogescholen, Voedingscentrum, het Liliane Fonds, Tropen Museum, KPO Roosendaal, Stichting Mentorschap West-Brabant, e.d.
Bedrijven zoals ASML, TNT, Pernod Ricard, Jameson Whiskey, Oceanwide expeditions, Submarine, DTV Consultants, Avirazorg, Pro Ebike, Coosto, Tocano, e.d.
Medische sector zoals Erasmus UMC, Amsterdam UMC, Springer Healthcare, Soteria Medical, ZBW Zorg, CuraeVitel Balie en diverse zorginstellingen zoals Avira.

 

Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken.
Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

René Bosma, directeur Fontys Academy of the Arts

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

Panasonic International, Lumix Award Commissie

“Zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken! Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen!

Arnaud van der Veen, TOCANO - Inkless

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

Jacqueline Herrema, Mentorschap West-Brabant

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Richard Kinderdijk, Gemeente Veghel

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

Oliver Schneider, The Facility, UK

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!

Harmen Krusemeijer, DTV Consultants

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!