Voor meer commerciële films in opdracht zoals educatieve films, promotiefilms of informatieve films voor bedrijven, instellingen en overheden bezoek onze partner op newtonsolutions.nl . Zie hieronder de showreel Bekijk onze referenties.

OPDRACHT DOCUMENTAIRE FILMS

NEWTON film is de betrouwbare partner voor opdracht documentaire films die een sterk verhaal overbrengen en de kijker raken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de filmindustrie hebben we een wereldwijde reputatie opgebouwd en zijn we maar liefst 50 keer internationaal in de prijzen gevallen. Onze films zijn van bioscoopkwaliteit en hebben overheidsinstellingen, multinationals en gerenommeerde omroepen als tevreden klanten.

We begrijpen het belang van deadlines en zorgen ervoor dat uw project deadline-proof is, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Vertrouw op ons vakmanschap en expertise om uw verhaal tot leven te brengen en de gewenste resultaten te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw opdracht documentaire filmproject te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw visie werkelijkheid te maken.

Hieronder ouder werk in opdracht.