• SCHAPENHELD_OP_TV
  • SCHAPENHELD_TV_VERTONINGEN-klein

bezoek de website www.schapenheldfilm.nl

Na de succesvolle bioscoop release in Nederland en België en de zegetocht langs gerenommeerde film festivals, is het nu dan zover: SCHAPENHELD komt op TV. Mark the dates en zegt het voort:

Omroep Brabant KRO-NCRV 2Doc – NPO2
zaterdag 1 juni om 16:00
zondag 2 juni om 20:30
maandag 10 juni om 20:25
dinsdag 11 juni om 09:35

SHEEP HERO (zoals de Engelse titel luidt) ging in première op het IDFA en eindigde in de publieks top 10. De film opende het DOCfeed festival en draaide in meer dan 50 filmtheaters. Er zijn lovende kritieken in vrijwel alle dagbladen en (online) film magazines:

NIET TE MISSEN FILM MOMENT VAN 2019 – Trouw
★★★★ HYPNOTISEREND MOOI – Volkskrant
★★★★½  ALLES KLOPT, ADEMBENEMEND -Filmvandaag
★★★★★ IJZERSTERKE FILM – indebioscoop

SHEEP HERO werd geselecteerd door gerenommeerde internationale film festivals, zoals Visions du Réel, Thessaloniki, DOK.Fest, en won al diverse prijzen voor o.a. beste film, beste cinematografie en beste regisseur. De film wordt nog op diverse festivals over de hele wereld vertoond en zal ook in Frankrijk een bioscoop release krijgen!

Heb je de film nog niet gezien? Ga dan zeker kijken! Laat ook al je vrienden en bekenden het weten en deel het op social media, zodat iedereen SCHAPENHELD kan zien.  Volg ons op www.facebook.com/sheephero en wie zien uit naar jullie reacties.